Provale i krađe u Lepoglavi, Kaniži, Trnovcu, Marčanu... Foto: VV arhiva / ilustracija

Provale i krađe u Lepoglavi, Kaniži, Trnovcu, Marčanu...

Varaždinske vijesti | 27.12.2023. u 19:28h | Objavljeno u Crna kronika

Proteklih je dana na području Varaždinske županije zabilježeno više provala i krađa.

U razdoblju od 18. do 22. prosinca, u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 30-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastala provalom utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 18. do 22. prosinca, u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 67-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastala provalom utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 18. do 22. prosinca, u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 38-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 18. do 22. prosinca, u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 80-godišnjaka i otuđio agregat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 27. listopada do 23. prosinca, u Kaniži, nepoznati je počinitelj provalio u garažu u vlasništvu 41-godišnjaka i otuđio motocikl, bušilicu, ubodnu pilu i punjač za baterije. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1000 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 1. do 22. prosinca, u mjestu Trnovec, na šumskom području zvan Lug, nepoznati je počinitelj u šumi, porušio i otuđio stabla u vlasništvu 69-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 15. do 22. prosinca, u mjestu Vinica Breg, nepoznati počinitelj je iz dvorišta vikend kuće otuđio otpadno željezo u vlasništvu 54-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 22/23. prosinca u Marčanu, nepoznati je počinitelj u jednom ugostiteljskom objektu otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 29-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u