Provala u Vinogradima Ludbreškim, krađa parfema u Donjem Knegincu Foto: ilustracija

Provala u Vinogradima Ludbreškim, krađa parfema u Donjem Knegincu

I.D./Varaždinske vijesti | 4.6.2018. u 15:33h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Od 26. do 31. svibnja u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 43-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastala oštećenjem, utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe trgovine poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, koja posluje u sklopu trgovačkog centra u Donjem Knegincu, da je nepoznati počinitelj dana 20. svibnja, otuđio desetak komada raznih parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ludbregu te u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku te naročito drsko i nepristojno ponašanje.

Označeno u