Proteklog vikenda prijavljen velik broj provala, provalili i u Crveni križ

VV | 19.4.2021. u 20:40h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne veterinarske ambulante, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. do 16. travnja na Trgu Matije Gupca u Varaždinu provalio u prostorije ambulante iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je kaznenu prijavu muškarca starosti 71-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 17. travnja u Vinogradima Ludbreškim provalio u vikendicu iz koje je otuđio televizor, televizijski prijemnik, plinsku bocu, te iz podruma je otuđio inox bačvu, pumpu za pretakanje vina, refraktometar, menzuru za mjerenje i reagens. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne poljoprivredne apoteke, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. do 17. travnja u Međimurskoj ulici u Varaždinu provalio u prostorije apoteke, gdje je provalio u metalni sef iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. do 17. travnja u Hallerovoj aleji u Varaždinu provalio u kiosk za prodaju svijeća iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 16. travnja u ulici Vladimira Nazora u Petrijancu pokušao provalio u skladišni prostor trgovine. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 16. travnja na Trgu Matije Gupca u Varaždinu provalio u prostorije Crvenog križa. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Lovačke udruge, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. do 17. travnja u Goričkoj ulici u Vinici provalio u skladišne prostorije Lovačkog doma, gdje su konzumirali alkoholna pića i fizički oštetili dijelove doma i vanjske sjenice. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.