Pronađeno mrtvo tijelo Nikole Dombaja, obdukcijom utvrđeno da se utopio Foto: Ilustracija

Pronađeno mrtvo tijelo Nikole Dombaja, obdukcijom utvrđeno da se utopio

VV/ePodravina | 27.8.2020. u 14:03h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava koprivničko-križevačka je danas potvrdila kako je identitet osobe čije je tijelo jučer pronađeno kod Podravskih Sesveta, Nikola Dombaj iz Družbinca koji je prošle subote nestao u rijeci Dravi nakon prevrtanja čamca u blizini Koprivnice uz petero ostalih putnika s područja Varaždinske županije koji su se uspjeli spasiti, piše na portalu ePodravina.

- Jučer, 26. kolovoza, oko 18 sati, na rijeci Dravi kod 177 riječnog kilometra nedaleko Podravskih Sesveta pronađeno je mrtvo tijelo. Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje te je utvrđeno da je pronađeno mrtvo tijelo nestalog Nikole Dombaj, rođenog 1970. godine, čiji nestanak je prijavljen u subotu, 22. kolovoza - stoji u izvješću PU koprivničko-križaevačke.

Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu izvršena obdukcija kojom prilikom je utvrđeno da je do smrti došlo utapanjem. Policijski službenici dostaviti će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, navode.