Prometnu nesreću na Banfici skrivio neoprezni vozač kamiona-mješalice (52)

D.P./Varaždinske vijesti | 27.10.2017. u 11:05h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći između automobila i teretnog vozila koja se dogodila jučer na križanju Međimurske i Koprivničke ulice oko 11.05 sati u Varaždinu, ozlijeđen je muškarac starosti 44 godine.

Kako je utvrđeno očevidom, nesreću je skrivio vozač teretnog vozila (52) koji je iz vozio smjera raskrižja s Međimurskom ulicom u smjeru raskrižja s Miškininom.

Neposredno nakon raskrižja s Međimurskom ulicom započeo je mijenjati prometnu traku iz lijeve u desno, a da se prije nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja.

Prednjim je desnim bočnim djelom vozila udario u lijevi dio osobnog vozila kojim je desnom trakom Koprivničke ulice u istom smjeru upravljao 44-godišnjak. Od jačine udara osobno vozilo je odbačeno van kolnika na nogostup.

- Ozlijeđenom muškarcu je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - izvijestili su iz PU varaždinske.