DONJA VOĆA Četrdesetdvogodišnjak udario 7-godišnjaka koji je pretrčavao cestu

VV/MH | 26.7.2021. u 14:43h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 23. srpnja oko 19.25 sati u na županijskoj cesti u Donjoj Voći u prometnoj je nesreći ozlijeđeno jedno dijete, izvijestili su iz PU varaždinske.

- Osobnim vozilom je iz smjera Lipovnika u smjeru Donjeg Ladanja upravljao 42-godišnjak. Vozilom je upravljao neprilagođenom brzinom, te je udario u 7-godišnjeg dječaka koji je pretrčavao kolnik. Dječak je zadobio ozljede, te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - kažu u PU varaždinskoj.

U petak, 23. srpnja oko 17 sati u Črncu Biškupečkom u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Osobnim vozilom iz smjera Turčina u smjeru Poljane Biškupečke upravljala je 24-godišnjakinja. Prednjim djelom vozila udarila je u dječaka starosti 9 godina koji je neoprezno pretrčavao kolnik. Dječak je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - izvijestili su iz PU varaždinske.

U subotu, 24. srpnja oko 1.25 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu u prometnoj nesreći ozlijeđene su četiri osobe. Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1 g/kg upravljao 38-godišnjak. Upravljao je nadvožnjakom Gospodarske ulice u smjeru Zagrebačke ulice.

- Dolaskom na sredinu nadvožnjaka, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na lijevu suprotnu prometnu traku. Tom prilikom je prednjim djelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnjak. Ozljede su zadobila oba vozača, te putnici u vozilu 20 i 21 godinu. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. Za vrijeme očevida promet nadvožnjakom je bio zatvoren u vremenu od 1.40 do 3.30, te se odvijao obilaznim pravcima - kažu u PU varaždinskoj.

Označeno u