Prometne nesreće u Varaždinu, Varaždin Bregu i Sračincu

| 18.3.2024. u 20:55h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 15. ožujka oko 18.00 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 28 godina upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1.55 promila. On se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, vozilom je sletio u desno van kolnika na dio nogostupa gdje je u zanošenju prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u 61-godišnju pješakinju. Od udara pješakinja je pala na nogostup i zadobila ozljede. Liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 15. ožujka oko 16.15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, ozlijeđena je jedna osoba. Djevojka starosti 23 godine upravljala je osobnim automobilom. Ona prilikom uključivanja u promet iz dvorišta na ulicu nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje i zadnjom stranom osobnog automobila udarila je u lijevu bočnu stranu bicikla kojim je nepropisno biciklističkom trakom Varaždinske ulice, koja je namijenjena za promet bicikala iz suprotnog smjera upravljao 81-godišnjak. Od udara 81-godišnjak je pao na kolnik i zadobio ozljede. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 15. ožujka oko 21.25 sati u ulici Mozdernjak u Varaždin Bregu, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 44 godina upravljao je osobnim automobilom. On brzinu kretanja vožnje nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je kontrolu nad upravljačem, sletio vozilom van kolnika i prednjom lijevom stranom vozila udario u drvo, nakon čega je vozilo odbačeno prema naprijed te je desnom bočnom stranom udarilo u drugo drvo. U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.