Prometne nesreće u V.Toplicama, N.Marofu i Varaždinu

Varaždinske vijesti | 8.3.2021. u 10:23h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 6. ožujka oko 6.45 sati u ulici Bana Jelačića u Varaždinskim Toplicama, ozlijeđen je 28-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom uključujući se iz dvorišta vožnjom unatrag u promet ulice Bana Jelačića, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Tom je prilikom stražnjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je upravljao 55-godišnjak. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U subotu, 6. ožujka oko 11.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 78-godišnjak. On je upravljao mopedom te je zbog neprilagođene brzine preglednosti, gustoći prometa i prometnoj situaciji, u kočenju, izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 7. ožujka oko 16.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu. Žena starosti 29 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba.

Zbog nekretanja sredinom prometne trake, vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika te prednjim desnim dijelom vozila udarila u prednji desni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnjak. On je pritom ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin.