Prometne nesreće u Nedeljancu, Sračincu i Trnovcu Bartolovečkom, ozlijeđene tri osobe

VV | 14.3.2022. u 10:47h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 11. ožujka oko 16.40 sati na županijskoj cesti između Trnovca i Zbelave, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 17 godina upravljao je motociklom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1.06 g/kg iz smjera Trnovca u smjeru Zbelave. Prilikom izlaska iz zavoja izgubio je nadzor nad upravljačem te sletio motociklom van kolnika u cestovni jarak. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 11. ožujka u 21.45 sati u Sračincu, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 35 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. Dolaskom do raskrižja, započeo je vozilom radnju pretjecanja kojom prilikom je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 41-godišnjakinja, a koja je skretala vozilom u lijevo na županijsku cestu. Uslijed udara vozačica je ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

U subotu, 12. ožujka u 1.50 sati u Nedeljancu u prometnoj je nesreći ozlijeđen 26-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.82 g/kg. Navedeni se vozilom uključivao s parkirališta u promet Varaždinske ulice, pri čemu je vozilom prešao na suprotnu stranu van kolnika i prednjim djelom udario u betonsku metalnu ogradu. Pritom je ozlijeđen te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.