Prometne nesreće: Dvojica sletjela u cestovni jarak, treći se zabio u drvo

VV | 1.8.2022. u 11:50h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 29. srpnja oko 18.15 sati na državnoj cesti D-24, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Automobilom je iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždinskih Toplica upravljao 49-godišnjak. Vozilo nije držao u sredini obilježene prometne trake, već je prešao na lijevu stranu gdje je izletio van kolnika u cestovni jarak, te je zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će mu se okvalificirati naknadno.  

U nedjelju, 31. srpnja oko 1.30 sati na lokalnoj cesti van naselja u Meljanu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Automobilom je nepropisnom brzinom iz smjera Pleši u smjeru Meljana upravljao 27-godišnjak i pritom je izletio van kolnika u cestovni jarak. Vozilom je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1 g/kg. U prometnoj nesreći je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će mu se okvalificirati naknadno.  

U nedjelju, 31. srpnja oko 6.10 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Automobilom je šljunčanom cestom derivacijskog kanala rijeke Drave nepropisnom brzinom upravljao 31-godišnjak. Izgubio je nadzor nad upravljačem vozila, te je u zanošenju vozilom udario u drvo. Utvrđeno je da je upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.66

Označeno u