PROMETNA NESREĆA: Vozač teretnog vozila u Hrašćici udario minibus!

VV/MH | 17.6.2021. u 12:00h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 16. lipnja u 11.10 sati u Hrašćici u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe. Teretnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Sračinca upravljao 38-godišnjak.

- Brzinu kretanja nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja te je prednjim djelom udario u zadnji dio zaustavljenog mini autobusa kojim je upravljao 66-godišnjak. Ozljede je zadobio vozač mini autobusa i putnici starosti 18, 63 i 81 godinu. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane - kažu nam djelatnici PU varaždinske.

16. lipnja oko 13.40 sati u Petrijancu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 27 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera Majerja u smjeru Gornjeg Vratna.

- Brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio na kolniku zaustavljenog vozila kojim je do prije upravljao 55-godišnjak. Vozač starosti 55 godina je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - poručili su nam djelatnici PU varaždinske.

16. lipnja oko 17 sati u Ivancu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Djevojka starosti 23 godine upravljala je osobnim vozilom i dolaskom do raskrižja sa Ulicom žrtava Hrvatskih domovinskih ratova nije zaustavila vozilo na znak obavezno zaustavljanje, već je ušla u raskrižje i oduzela prednost prolaska motocikli kojim je upravljao 38-godišnjak. U prometnoj nesreći motociklist je pao na kolnik i zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - opisali su nam događaj djelatnici PU varaždinske.