Prišli 85-godišnjakinji i nasilno joj istrgnuli torbicu, slomili joj kost na ruci

VV | 10.10.2022. u 10:30h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Razbojništva, a 19-godišnjakinja i kazneno djelo Teške tjelesne ozljede na štetu 85-godišnje žene.

Oni su, kako se sumnja, u subotu, 8. listopada oko 18.15 sati na Kapucinskom trgu u Varaždinu, prišli oštećenoj ženi s leđa, pri čemu joj je 19-godišnjakinja povukla torbicu koju je držala u ruci. Oštećena je žena uslijed navedenog pala na kolnik, držeći i dalje torbicu, koju joj je 19-godišnjakinja potom istrgnula iz ruke te je zajedno sa 26-godišnjakom pobjegla s mjesta događaja. Isti su ubrzo zatečeni po policijskim službenicima te su dovedeni na kriminalističko istraživanje, a po dovršetku istog, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Oštećenoj je 85-godišnjakinji medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin te je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede – prijelom nadlaktične kosti.