Prešao u suprotnu traku pa izazvao kaos, ozlijeđene četiri osobe Foto: Pexels/ilustracija

Prešao u suprotnu traku pa izazvao kaos, ozlijeđene četiri osobe

Varaždinske vijesti | 21.12.2023. u 16:00h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 20. prosinca oko 6.20 sati u Varaždinskoj ulici u Poljancu, ozlijeđene su četiri osobe.

- Muškarac starosti 34 godine upravljao je osobnim vozilom Varaždinskom ulicom u smjeru Ludbrega. U jednom je trenutku vozilom prešao ulijevo na prometnu traku te prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak. Od siline udara vozilo 42-godišnjaka je odbačeno unatrag te je u rotaciji, prednjim dijelom udarilo u prednji desni dio osobnog vozila kojim je iza njega u istom smjeru upravljao 38-godišnjak. Nakon udara, vozilo 42-godišnjaka je odbačeno van ceste te je stražnjim desnim dijelom udarilo u betonsku ogradu - izvijestili su iz policije o nesreći.

U prometnoj su nesreći ozlijeđeni vozači starosti 34 i 42 godine te dvojica putnika iz vozila 34-godišnjaka, starosti 24 i 44 godine. Svima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.