Prebrza vožnja u Martijancu završila sudarom u betonski stup javne rasvjete Foto: Ilustracija

Prebrza vožnja u Martijancu završila sudarom u betonski stup javne rasvjete

Varaždinske vijesti | 9.12.2019. u 16:33h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 6. prosinca oko 20.30 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 48 godina upravljao električnim biciklom Vodnikovom ulicom u smjeru Trenkove ulice. Dolaskom do raskrižja sa Trenkovom ulicom nije se biciklom kretao što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega s obzirom na brzinu kretanja i uvjete prometovanja, te prilikom pretjecanja za sada nepoznatog vozila, skrenuo je naglo udesno prema nogostupu i izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i pao na kolnik. Biciklist je naknadno zatražio medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju nepoznatog vozača i vozila.

Jučer, 8. prosinca oko 17.45 sati u Dravskoj ulici u Martijancu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Žena starosti 46 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Hrastovljana u smjeru Martijanca. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozila izgubila je kontrolu nad vozilom te je došlo do zanošenja vozila po kolniku, te je u klizanju sletjela van kolnika te je udarila u betonski stup javne rasvjete. Vozačica je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 13 prometnih nesreća i to jedanaest prometnih nesreća s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a u kontroli prometa  utvrđeno je ukupno 107 prekršaja.