Očevidom utvrđeno kako je žena (67) poginula u požaru, jer je opuškom upalila krevet Foto: Foto agencija Sjever/Siniša Sović

Očevidom utvrđeno kako je žena (67) poginula u požaru, jer je opuškom upalila krevet

M.P./Varaždinske vijesti | 5.12.2017. u 10:40h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske izvijestili su o detaljima požara u Bosanskoj ulici u Varaždinu jučer oko 12 sati, a u kojem je poginula 67-godišnjakinja.

- Očevidom je utvrđeno da je požar izbio u spavaćoj sobi na gorivim dijelovima kreveta uslijed zapaljenja posteljine opuškom. Vatra se potom proširila na noćni ormarić i površinski na pojedine dijelove namještaja. Požar su ugasili članovi Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina koji su iz kuće iznijeli 67-godišnjakinju. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su konstatirali smrt nesretne žene. Pregledom mrtvog tijela nisu pronašli znakove nasilja, već su konstatirali smrt najvjerojatnije uslijed gušenja dimom - naveli su iz policije.

Mrtvo tijelo prevezeno je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija. Visina materijalne štete nastale požarom procijenit će se naknadno.

Označeno u