Posudio si auto, malo se provozao i ostavio ga u Zagrebačkoj ulici

Varaždinske vijesti | 25.11.2019. u 17:34h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 22.do 23. studenog u Gospodraskoj ulici u Majerju otuđio teretno vozilo marke Citroen Berlingo, te je isto pronađeno 23. studenog u 4.40 sati ostavljeno na državnoj cesti D-2 na jugozapadnoj obilaznici. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 22. do 23. studenog u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio skuter marke Peugeot Vivacity vlasništvo 19-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku skutera i utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 24. studenog u ranim jutarnjim satima u ulici Josipa Kozarca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj neovlašteno uporabio osobno vozilo 36-godišnjaka, a koji je osobno vozilo ostavio parkirano i otključano sa ključevima. Vozilo je naknadno pronađeno istog dana u Zagrebačkoj ulici. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 24. studenog u Ulici kralja Petra Krešimira na parkiralištu u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo 52-godišnjaka. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 24. studenog od 7 do 19 sati u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke Mazda 323 vlasništvo 54-godišnjaka, a koji je osobno vozilo ostavio parkirano i otključano sa ključevima. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku vozila i utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.