Suzana Vugrinec (49) bila je policijska službenica za maloljetničku delikvenciju Foto: VV arhiva

Posljednji ispraćaj policajke sutra u Čakovcu, no još se ne zna uzrok smrti

M.P./Varaždinske vijesti | 1.6.2017. u 12:57h | Objavljeno u Crna kronika

Niti tjedan dana od pronalaska tijela nestale policijske službenice Suzane Vugrinec u automobilu na parkiralištu bolnice u Murskoj Soboti, nije utvrđen uzrok njene smrti. Štoviše, obdukcija tijela nije ni obavljena u toj bolnici već na Institutu za sudsku medicinu u Ljubljani.

- Patolog bolnice u Murskoj Soboti je, obzirom na raspoložive podatke o pokojnici, u dogovoru s vodstvom bolnice odlučio da će obdukciju obaviti stručnjak sudskomedicinske struke. Tijelo je stoga prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Ljubljani, a o zaključcima će biti obaviještena policija - odgovorila nam je Tjaša Korošec Horvat iz Odnosa s javnošću bolnice u Murskoj Soboti.

Prof.dr. Jože Balažic, predstojnik Instituta za sudsku medicinu u Ljubljani, rekao nam je da je obdukcija obavljena te su zatražena dodatna vještačenja.

- Budući da obdukcija nije pokazala makroskopski uzrok smrti, u tijeku su histološke pretrage i kompletna toksikologija. To su dodatna vještačenja. Od ovih rezultata pretraga očekujemo i dijagnozu uzroka smrti. Sve pretrage bit će završene za oko 14 dana - doznali smo od Balažinca.

Inače, posljednji ispraćaj policijskoj službenici bit će u petak, 2. lipnja, u 15 sati u Čakovcu.

Označeno u