Policijska službenica PU varaždinske, čiji je leš nađen u vozilu, bila u pomurskom hotelu

vv | 26.5.2017. u 22:46h | Objavljeno u Crna kronika

Neko vrijeme tijekom jedne od noći kada je trajala potraga za njom, policijska službenica PU varaždinske, koja je otišla od svog doma u nedjelju navečer,  bila je prijavljena u jednom pomurskom hotelu, koji je nakon nekoliko sati napustila, otkiva portal Sobotainfo.

-Ne zna se gdje je bila preostalo vrijeme i gdje je noćila, dodaje portal iz Murske Sobote. U tom slovenskom gradu, točnije na parkiralištu nedaleko od tamošnje Opće bolnice, pronađen je u četvrtak poslijepodne  Renault Clio u vlasništvu Suzane Vugrinec, a na čijem je zadnjem sjedalu primijećen leš koji odgovara opisu vlasnice.   

Leš, koji se nalazio u vozilo koje je bilo zaključano, bio je  bez znakova kaznenog djela, odnosno  nasilne smrti. S obzirom na položaj u kojem je nađen, sumnja se da je uzrok smrti veća količina tableta za spavanje.

Jesu li tablete za spavanje uzrok smrti, kao i službena potvrda identiteta, trebalo bi se doznati početkom idućeg tjedna nakon obdukcije,  koja bi se mogla obaviti u Ljubljani, iako se najviše spominje Murska Sobota.

No, zašto je varaždinska policajka otišla u Sloveniju, gdje je bila nekoliko dana, moglo bi ostati tajna, kao i razlog što je odlučila prekinuti svoj život, iako se sve češće spominje njezin stresan posao, budući da je radila s maloljetnicima.