Policija uhvatila dvojac koji je provaljivao i krao diljem županije

Varaždinske vijesti | 5.2.2024. u 10:58h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem. On je, kako se sumnja, u razdoblju od 3. do 4. siječnja, provalio u vikend kuću u mjestu Virje Križovljansko i otuđio tri zvučnika s metalnim stalcima u vlasništvu 45-godišnjaka. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem. Oni su, kako se sumnja, 17. siječnja, u Gornjem Vratnu kod jedne autopraonice provalili u kučište usisavača i otuđili novac. Protiv njih će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici PP Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 16-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem u pokušaju. Oni su, kako se sumnja, 18. siječnja, u Gornjem Vratnu kod jedne autopraonice pokušali provaliti u aparat za naplatu pranja te su odustali od daljnje namjere. Protiv njih će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 16-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem. Oni su, kako se sumnja, 19. siječnja, u Gornjem Vratnu provalili u trgovinu i otuđili novac, cigarete i razne prehrambene artikle. Protiv njih će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem u pokušaju. On je, kako se sumnja, 21. siječnja, u Cestici, pokušao provalio u trgovinu te je odustao od daljnje namjere. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On je, kako se sumnja 16. lipnja 2023. godine, u Trnovcu, iz osobnog automobila u vlasništvu jednog poduzeća, otuđio bankovne kartice i novac vlasništvo poduzeća, te osobne dokumente i mobitel sa slušalicama u vlasništvu 30-godišnjaka. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On je, kako se sumnja 23. siječnja, u Donjem Knegincu, iz jedne trgovine otuđio raznu odjeću. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On je, kako se sumnja tijekom noći 29./30. siječnja, u mjestu Radovec Polje, iz ljetne kuhinje otuđio bušilicu sa punjačem i baterijama, razni alat i radnu jaknu u vlasništvu 59-godišnjaka. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u