Policija traži svjedoke: Prošao na crveno, uzrokovao nesreću pa pobjegao Foto: VV arhiva / ilustracija

Policija traži svjedoke: Prošao na crveno, uzrokovao nesreću pa pobjegao

I.D./Varaždinske vijesti | 4.3.2019. u 12:16h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U nedjelju 3. ožujka, oko 6.30 sati, na raskrižju Zagrebačke i Prešernove ulice u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Zasad nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom iz smjera centra grada u smjeru Ulice Miroslava Krleže. Na znak crvenog svjetla na semaforu ušao je u raskrižje s Prešernovom ulicom, a da nije propustio osobno vozilo kojim je iz smjera Anine u smjeru Ulice Zrinskih i Frankopana upravljala 57-godišnjakinja, koja je u raskrižje ušla na znak zelenog svjetla na semaforu. Zbog toga je prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji desni bočni dio vozila vozačice. U prometnoj je nesreći nastala materijalna šteta.

- Nakon prouzročene prometne nesreće navedeni je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke i podatke o vozilu koje je sudjelovalo u istoj. Molimo svjedoke i očevice ove prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 372-404, odnosno 192 - pozivaju iz varaždinske policije.

Označeno u