Policija razriješila još slučaja krađi, svi počinitelji kazneno prijavljeni Foto: Ilustracija

Policija razriješila još slučaja krađi, svi počinitelji kazneno prijavljeni

M.P./Varaždinske vijesti | 21.10.2016. u 09:56h | Objavljeno u Crna kronika

Tri slučaja teških krađi razriješili su ovih dana policijski službenici Policijske postaje Varaždin.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, kazneno su prijavili 31-godišnjaka zbog sumnje da je 16. rujna provalio u kafić u Optujskoj ulici u Varaždinu, a 19. rujna ove godine u kafić u Starčevićevoj ulici u Varaždinu. U oba je objekta ukrao novac iz kasa, a ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, protiv 20-godišnjaka su podnijeli kaznenu prijavu zbog krađe bicikla. Kako se sumnja, on je 24. kolovoza ove godine iz dvorišta obiteljske kuće u Varaždinu, na predjelu Široke ledine, ukrao bicikl 45-godišnjakinje u vrijednosti od oko 3.200 kuna.

S druge pak strane, policajci 21-godišnjaka i 31-godišnjaka terete zbog više teških krađi.

- Naime, sumnja se da su od sredine kolovoza do početka listopada ove godine provalili u trgovinu u Ulici Vladimira Nazora u Seketinu i u kafić u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu iz kojih su ukrali cigarete. Također su provalili u dvije kuće, i to u Jalžabetu i u Osječkoj ulici u Varaždinu, odakle su ukrali razni zlatni nakit i novac. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenih djelima procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna - izvijestili su iz policije dodavši da su i protiv ovog dvojca podnijeli kaznene prijave.

Označeno u