Policija otkrila drskog lopova koji je na kolodvoru djevojci istrgnuo mobitel iz ruke Foto: VV arhiva / ilustracija

Policija otkrila drskog lopova koji je na kolodvoru djevojci istrgnuo mobitel iz ruke

I.D./Varaždinske vijesti | 3.7.2019. u 10:54h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Međimurja, zbog sumnje da je počinio drsku krađu.

Kako se sumnja, on je u ponedjeljak, 1. srpnja oko 15.20 sati, na prostoru autobusnog kolodvora u Varaždinu dotrčao do 21-godišnjakinje koja je stajala na peronu te joj iz ruke istrgnuo mobitel u vrijednosti od više tisuća kuna. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je izvijestila i da je noćas, 3. srpnja oko 3 sata, u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 36-godišnjaka te otuđio mobitele. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak 1. srpnja u večernjim satima, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u Gornjoj ulici u Vinici te otuđio novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima, u vlasništvu 70-godišnjakinje. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu i Bolfanu.

Označeno u