Policija objavila detalje tragične nesreće u kojoj je život izgubila 15-godišnja djevojka Foto: vv arhiva/ilustracija (fotografija je ilustrativna i nije s mjesta nesreće)

Policija objavila detalje tragične nesreće u kojoj je život izgubila 15-godišnja djevojka

vv | 11.12.2022. u 11:27h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 9. prosinca oko 19.10 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća od posljedica koje je naknadno preminula 15-godišnja djevojka.

>>Preminula 15-godišnjakinja koju je jučer u večernjim satima pregazio taksi

Muškarac starosti 52 godine upravljao je taxi vozilom lijevim prometnim trakom zapadnog kolničkog traka ulice Zrinskih i Frankopana iz smjera Vidovskog trga u smjeru ulice Miroslava Krleže. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio ispred istog kako bi propustio pješake koji su prelazili kolnik preko istog. Zbog toga je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na dvije pješakinje starosti 15 i 43 godine. Pješakinje su uslijed udara pale na kolnik te su ozlijeđene. Obje su prevezene u Opću bolnicu Varaždin, gdje je 15-godišnjakinja od posljedica zadobivenih ozljeda, preminula u subotu, 10. prosinca u 11.30 sati.

Vozač je uhićen te će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Označeno u