Policija o prometnoj u Nedeljancu: Krivac za nesreću je pijan 53-godišnjak u osobnom vozilu

VV | 11.10.2021. u 10:34h | Objavljeno u Crna kronika

U nedjelju, 10. listopada oko 22.30 sati u Nedeljancu u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe. Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.90 g/kg upravljao 53-godišnjak. Upravljao je iz smjera Vidovca u smjeru Varaždina.

<<FOTO Teška prometna nesreća u Nedeljancu, sudarila se dva kamiona>>

Vozilom se nije kretao uz desni rub kolnika, već je prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim djelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak. U tom trenutku je Varaždinskom ulicom upravljao teretnim vozilom i 35-godišnjak, koji nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog vozila na kolniku zbog prometne nesreće. Ozljede je zadobio vozač osobnog vozila i 35-godišnji vozač teretnog vozila. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Promet na državnoj cesti D-35 zbog očevida prometne nesreće je bio zatvoren za sva vozila od 22.45 do 2.40 sati, te se odvijao obilaznim pravcima.