Policija noćas zaustavila dvojicu pijanih vozača, jedan pritom sletio s ceste Foto: ilustracija

Policija noćas zaustavila dvojicu pijanih vozača, jedan pritom sletio s ceste

I.D./Varaždinske vijesti | 30.11.2016. u 11:56h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o dva slučaja u kojima su sudjelovali pijani vozači.

Jučer, 29. studenog u 23 sata u Ulici Stjepana Vukovića u Ivancu policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su tako osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg upravljao 48-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, muškarac je doveden u Policijsku postaju Ivanec te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Danas, 30. studenog oko 00.02 sati u mjestu Kapelec, ivanečki policajci zaustavljali su svjetlećom pločicom "Stop policija" osobno vozilo koje se kretalo iz smjera Cerja Nebojse u smjeru Maruševca. No, vozilo se nije zaustavilo, već je krenulo unazad i sletjelo udesno van kolnika, udarivši u postavljeni prometni znak. Utvrđeno je da je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,35 g/kg upravljao 29-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, mladić je doveden u Policijsku postaju Ivanec i također smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. U prometnoj nesreći ozljede nije zadobio nitko, već je nastupila materijalna šteta, koja se procjenjuje na više tisuća kuna.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Sesvetama Ludbreškim i Svibovcu Podravskom.