Policija nastavila intenzivnu potragu za kolegicom Suzanom Vugrinec

M.P./Varaždinske vijesti | 23.5.2017. u 11:39h | Objavljeno u Crna kronika

Djelatnici Policijske uprave Varaždinske danas su nastavili intenzivnu potragu za svojom kolegicom Suzanom Vugrinec (49) iz Varaždina.

Vugrinec je policijska službenica za mladež u službi krim policije PU varaždinske te voditeljlica Županijskog tima Varaždinske županije za suzbijanje i prevenciju nasilja u obitelji te nasilja nad ženama i kaznenopravnu zaštitu djece. U nedjelju, 21. svibnja, oko 19.30 sati otišla je od kuće u nepoznatom smjeru s automobilom marke "Renault", tip "Clio", zelene boje (reg. oznake VŽ-198-HN).
Kestenjaste je boje kose i zelenih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu vestu, plave traperice, crne kožne cipele te oko vrata šarenu maramu.

- Traje intenzivna potraga za njom, a javnost će o svemu biti pravovremeno obaviještena - kratko nam je kazala glasnogovornica policije Marina Kolarić.

Nestanak Vugrinec vodi se u PU varaždinskoj. U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u