Policija izvjestila o detaljima jučerašnje prometne nesreće u Selniku

Varaždinske vijesti | 3.2.2023. u 10:03h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 2. veljače oko 07.50 sati u Glavnoj ulici u Selniku (Ludbreškom), dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Žena starosti 33 godine upravljala je osobnim vozilom iz smjera Sv. Đurđa u smjeru Ludbrega.

Brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste, te je pri izlasku iz lijevog zavoja izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela u lijevu stranu van kolnika.

Tom je prilikom prednjim desnim dijelom vozila udarila u metalnu ogradu i u priključni ormarić plinske instalacije, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica i njena putnica, dijete starosti 4 godine. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno.

Na mjesto događaja, zbog curenja pina iz plinovoda, izašli su pripadnici DVD Ludbreg te druge nadležne službe radi uklanjanja kvara. Iz sigurnosnih razloga, županijska cesta br. 2071, bila je zatvorena za promet u vremenu od 08,10 do 08,24 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Označeno u