Policija izvijestila o detaljima nesreće na autocesti u kojoj je smrtno stradao 35-godišnjak Foto: Podravski.hr/screenshot

Policija izvijestila o detaljima nesreće na autocesti u kojoj je smrtno stradao 35-godišnjak

Varaždinske vijesti | 31.3.2022. u 09:40h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 30. ožujka oko 11:17 sati na auto cesti A4, kod Zamlake, smrtno je stradao 35-godišnjak.

>> VIDEO Na autocesti kod Zamlake frontalni sudar bio koban za vozača osobnog vozila

Kako je danas izvijestila policija, on je upravljao osobnim vozilom auto cestom iz smjera Ludbrega u smjeru Goričana.

- Dolaskom do nadvožnjaka, gdje se promet zbog radova na zapadnoj kolničkoj traci, koja je zbog toga zatvorena i uredno označena, odvija na istočnoj kolničkoj traci u oba smjera, iz neutvrđenog razloga je prošao na suprotnu prometnu traku koja je u tom trenutku namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera, i tom je prilikom prednjim djelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila, a s kojim skupom teretnog vozila je iz smjera Goričana u smjeru Ludbrega upravljao 41-godišnjak - priopćili su iz policije.

- Od siline udarca skup vozila je odbačen udesno gdje je udario u metalnu odbojnu ogradu, dok je osobno vozilo odbačeno u desno i udarilo također u odbojnu metalnu ogradu. Vozač osobnog vozila je ispao iz vozila, te je uslijed zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnica konstatirala smrt - naveli su iz PU varaždinske.

Tijelo nesretnog 35-godišnjaka je po nalogu prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin radi utvrđivanja uzroka smrti.

- Za vrijeme trajanja očevida, od 11.30 do 17.45 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet, te se isti odvijao obilazno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti nastanka ove prometne nesreće - dodali su iz policije.

Označeno u