Pijani vozači u Klenovniku, Selniku, Ludbregu i Varaždinu, najpijaniji bio u Selniku s 2.77 promila

| 14.6.2021. u 11:07h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 11. lipnja u 22.50 sati u Klenovniku, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 62-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.45 g/kg. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Ivanec. Protiv njega podnijeti je Prekršajni nalog.

U subotu, 12. lipnja u 20.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su moped kojim je upravljao 24-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.19 g/kg i nakon što je već bio isključen iz prometa istog dana u 15.49 sati a zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Varaždin. Protiv njega podnijeti je Prekršajni nalog.

Jučer, 13. lipnja u 7.10 sati u Frankopanskoj ulici u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.69 g/kg. Također je utvrđeno da jenavedeno vozilo sudjelovalo u prometnoj nesreći na području Varaždina, te je vozač sa vozilom napustio mjesto događaja prometne nesreće. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Ludbreg. Protiv njega podnijeti je Prekršajni nalog.

Jučer, 13. lipnja u 14.44 sati u Glavnoj ulici u Selniku, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 53-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.77 g/kg. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Ludbreg. Protiv njega podnijeti je Prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 16 prometnih nesreća i to trinaest prometnih nesreća sa materijalnom štetom i tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Tijekom ovog vikenda u kontroli prometa utvrđeno je ukupno 141 prekršaja.