Pijani mladići uhvaćeni u Jerovcu i Velikom Bukovcu, jedan ostao i bez auta Foto: Pexels/ilustracija

Pijani mladići uhvaćeni u Jerovcu i Velikom Bukovcu, jedan ostao i bez auta

Varaždinske vijesti | 20.11.2023. u 12:29h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 18. studenog oko 22.30 sati u Jerovcu, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 18-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3.33 promila i prije stjecanja prava na upravljanje. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden je u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U nedjelju, 19. studenog oko 10.30 sati u Dravskoj ulici u Velikom Bukovcu, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 28-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.67 promila.

- Isti je također za vrijeme vožnje koristio mobitel te kod sebe nije imao prometnu dozvolu vozila. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i doveden u Policijsku postaju Ludbreg te će se dovesti sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu. Također je od istog privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao - izvijestili su iz PU varaždinske.