Pijani i bez maski pokušali ući u ugostiteljski objekt pa se potukli Foto: Ilustracija

Pijani i bez maski pokušali ući u ugostiteljski objekt pa se potukli

| 28.10.2020. u 09:50h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad osam osoba starosti 40, 26, 18, 20, 49, 46, 35 i 29 godina.

Kako je utvrđeno, u subotu, 24. listopada 2020. godine oko 21 sat do jednog ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu došle su četiri osobe pod vidnim utjecajem alkohola i bez zaštitnih maski u namjeri ulaska u ugostiteljski objekt. Tom prilikom im je ulazak u ugostiteljski objekt zabranio zaštitar, nakon čega su navedena četvorica porazbijali staklene boce ispred objekta, verbalno vrijeđali zaštitara i fizički ga napali. Zaštitaru su u pomoć iz ugostiteljskog objekta izašle četiri osobe, te su se fizički sukobili sa drugom četvoricom. Prilikom fizičkog sukoba došlo je i do oštećenja dva osobna vozila.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu podnijeli Optužne prijedloge. 

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su 3 prekršaja protiv javnog reda i mira i to sva tri u Varaždinu. Radi se o prekršajima koji se odnose na; prosjačenje, tuča, svađa, vika i galama, vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.