Pijani 46-godišnjak izazvao nesreću u kojoj je ozlijeđena jedna osoba Foto: VV arhiva / ilustracija

Pijani 46-godišnjak izazvao nesreću u kojoj je ozlijeđena jedna osoba

I.D./Varaždinske vijesti | 29.3.2019. u 18:30h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 28. ožujka, oko 22.50 sati u Cerju Nebojse, na državnoj cesti D-35, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Varaždinska policija izvijestila je da je muškarac starosti 46 godina, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.85 g/kg, vozio iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca. Zbog nedržanja sredine prometne trake i utjecaja alkohola vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišlo vozilo kojim je upravljao 65-godišnjak.

- Tom prilikom je došlo do udara vozila te se jedno vozilo odbilo i sletjelo u cestovni jarak. Ozljede je zadobio 65-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede su mu okvalificirane kao lakše tjelesne - priopćila je policija.

Izvijestili su i da je u razdoblju od 27. do 28. ožujka u Kučanskoj ulici u Varaždinu nepoznati počinitelj provalio u prostorije više poduzeća kojima je sjedište na istoj adresi. Iz prostorija poduzeća je ukrao novac, a visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u