Ozlijeđene osobe u prometnim nesrećama u Plešu, Podevčevu i Sigecu Ludbreškom

Varaždinske vijesti | 29.8.2022. u 15:28h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 27. kolovoza oko 17.40 sati u mjestu Pleš, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.56 g/kg upravljao 61-godišnjak.

Vozilo nije držao na sredini obilježene prometne trake, već je prešao u lijevo van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Uslijed udara vozač je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će mu se okvalificirati naknadno.  

U nedjelju, 28. kolovoza oko 3.45 sati u Podevčevu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.60 g/kg upravljala žena starosti 53 godine.

Upravljala je iz smjera Remetinca u smjeru Podevčeva. Vozilom je prešla u lijevu stranu i udarila u vozilo iz suprotnog smjera, kojim je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.62 g/kg upravljao 54-godišnjak.

Ozljede je zadobio 52-godišnji suputnik u vozilu, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će mu se okvalificirati naknadno.  

U nedjelju, 28. kolovoza u 22.30 sati u mjestu Sigetec Ludbreški, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.98 g/kg upravljao muškarac starosti 55 godina.

Upravljao je iz smjera Ludbrega u smjeru Slkovoca. U zavoju je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika gdje je prednjim djelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 33-godišnjakinja.

Ozljede je zadobio 55-godišnji suputnik u vozilu, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će mu se okvalificirati naknadno.