Ozlijeđene osobe u prometnim nesrećama u Beretincu i Slokovcu

Varaždinske vijesti | 6.2.2023. u 14:16h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 3. veljače oko 14.10 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Muškarac starosti 28 godina upravljao je osobnim vozilom, te je zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila prilikom vožnje u slijedu, prednjim dijelom svog vozila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je krećući se ispred njega upravljao 22-godišnjak, koji je u tom trenutku smanjio brzinu kretanja, a zatim i zaustavio vozilo radi skretanja u lijevo.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 22-godišnjak i njegova 18-godišnja putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin dok im ozljede nisu okvalificirane.

U nedjelju, 5. veljače oko 05.45 sati u mjestu Slokovec, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 32 godina pod utjecajem alkohola od 0.97 promila upravljao je osobnim vozilom iz smjera Kapele Podravske u smjeru Ludbrega.

Brzinu kretanja svog vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, uslijed čega je u lijevom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u lijevu stranu van kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u cestovni jarak.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio vozač i njegov 25-godišnji putnik. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Koprivnica dok im ozljede nisu okvalificirane.