Ozlijeđen 21-godišnjak; upravljao četverociklom pod utjecajem alkohola

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.6.2021. u 20:11h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom protekla dvadeset četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježeni su slijedeći događaji.

U srijedu, 2. lipnja oko 10.50 sati, u trgovini u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je muškarac otuđio nekoliko boca alkoholnog pića ukupne vrijednosti od preko 1 000 kuna. Navedena je pića stavio u vrećicu i prošao blagajnu ne plativši ih. Pritom ga je uočila zaštitarka trgovine i pokušavala zaustaviti i spriječiti u krađi, na što se muškarac trčeći udaljio iz trgovine. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku istog.

Mladić u dobi od 20 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 3. lipnja oko 0.50 sati u Brezničkom Humu. On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Breznice u smjeru Gornjaka. Prilikom izlaska iz lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u lijevo van kolnika gdje je lijevim bočnim dijelom vozila udario u betonski stup javne rasvjete. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 3. lipnja oko 1.50 sati u Poljancu, ozlijeđen je 21-godišnjak. On je upravljao četverociklom pod utjecajem alkohola od 1.33 g/kg Vinogradskom ulicom iz smjera Hrastovskog u smjeru Luke Ludbreške. Dolaskom do raskrižja s Varaždinskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje, a da nije propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega upravljala 44-godišnjakinja. Pritom je došlo do udara prednje strane osobnog vozila u lijevu bočnu stranu četverocikla i odbacivanja istog u dvorišnu ogradu. Vozač četverocikla je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Tijekom protekla dvadeset četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu i Ludbregu.


Označeno u