Osim što mu ukrao 10-ak kilograma bakra, usput uzeo i 50-ak kokoši i patke Foto: Ilustracija

Osim što mu ukrao 10-ak kilograma bakra, usput uzeo i 50-ak kokoši i patke

J.Š./Varaždinske vijesti | 27.7.2018. u 16:11h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom noći s 25. na 26. srpnja u Koprivničkoj ulici u Šemovcu, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 40-godišnjaka, otuđio trimer i kosilicu, dok je iz kokošinjca i kaveza na dvorištu, otuđio tridesetak kokoši, desetak pilića i više komada kunića. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Rakođer, tijekom noći s 25. na 26. srpnja, nepoznati je počinitelj iz dvorišta u Koprivničkoj ulici u Šemovcu, u vlasništvu 70-godišnjaka, otuđio nekoliko desetaka kilograma otpadnog bakra. Također je iz kokošinjca otuđio pedesetak kokoši i dvadesetak patki. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 26. srpnja oko 10 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 77-godišnjaka. Počinitelj je iskoristio kraću nepažnju 77-godišnjaka, za vrijeme razvrstavanja otpada i otuđio torbicu s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima, koju je odložio na spremnik za otpad. Visina materijalne štete iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

A što se ostalih događanja tiče, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Sesvetama Ludbreškim, Gornjem Knegincu i u dva slučaja u Varaždinu.

Označeno u