Vugrinec je policijska službenica za mladež u službi krim policije PU varaždinske Foto: VV arhiva

Novosti oko nestanka policajke nema, policija provjerava osobe s kojima je komunicirala

M.P./Varaždinske vijesti | 24.5.2017. u 11:23h | Objavljeno u Crna kronika

Ni tri dana od nestanka Suzane Vugrinec, 49-godišnje policijske službenice za mladež u službi krim policije PU varaždinske te voditeljice Županijskog tima Varaždinske županije za suzbijanje i prevenciju nasilja u obitelji te nasilja nad ženama i kaznenopravnu zaštitu djece, policija nema nikakvih informacija o njenom nestanku. Njeni su se kolege trenutno usmjerili na provjeru osoba s kojima je Vugrinec kontaktirala u posljednje vrijeme.

- Nažalost, nemamo nikakvih novosti. I dalje se provjeravaju lokacije na kojima bi mogla biti te se provjeravaju i kontaktiraju osobe s kojima je komunicirala. Na lokaciji gdje je lociran njen mobitel nije pronađena te se trenutno provjeravaju osobe s kojima je komunicirala - kratko nam je kazala glasnogovornica policije Marina Kolarić.

I Kolarić, ali i ostali kolege u šoku su zbog nestanka njihove kolegice, no o razlozima nestanka medijima ne žele nagađati.

Vugrinec je, podsjetimo, u nedjelju, 21. svibnja, oko 19.30 sati otišla od kuće u nepoznatom smjeru s automobilom marke "Renault", tip "Clio", zelene boje (reg. oznake VŽ-198-HN). Kestenjaste je boje kose i zelenih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu vestu, plave traperice, crne kožne cipele te oko vrata šarenu maramu.

Nestanak Vugrinec vodi se u PU varaždinskoj. U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u