Novac, mobiteli, televizor, zvučni sustav i plinska boca među stvarima na meti lopova Foto: Ilustracija

Novac, mobiteli, televizor, zvučni sustav i plinska boca među stvarima na meti lopova

VV | 6.8.2020. u 19:08h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je prijavu 58-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 1. do 5. kolovoza provalio u vikend kuću u Čukovcu, iz koje je otuđio televizor i plinsku bocu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je prijavu 45-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 4. do 5. kolovoza provalio u vikend kuću u Bolfanu, iz koje je otuđio zvučni sustav za reprodukciju muzike. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 25-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. kolovoza u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu u proizvodnom pogonu jednog poduzeća iz garderobnog ormarića otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 45-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. kolovoza oko podneva u Međimurskoj ulici u Varaždinu u jednom trgovačkom centru iskoristio nepažnju žene i otuđio joj mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu odgovorne osobe jednog trgovačkog centra, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 6. kolovoza oko 1 sat u Gospodarskoj ulici u Varaždinu provalio u prostor trgovačkog centra iz kojeg je otuđio više komada mobitela. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.