NESTALA Posljednji put viđena u Optujskoj ulici, ako imate informacije, javite na 192

Varaždinske vijesti | 13.3.2021. u 09:44h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija potvrdila je da intenzivno traga za nestalom Ivanom Ivanušec Koren, koja je posljednji put viđena u Optujskoj ulici u Varaždinu jučer ujutro, nekoliko minuta prije 8 sati.

Od tada joj je isključen mobitel i gubi joj se svaki trag. Nosila je crnu jaknu, plave traperice, i sivu kožnu torbu.

U petak, 12. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu nestanka Ivane Ivanušec Koren, rođene 25. travnja 1992. godine u Varaždinu. Prema prijavi supruga, on je navedenu istog dana oko 7.50 sati, dovezao na posao u Gortanovu ulicu u Varaždinu. Nakon toga je obaviješten da nije došla na radno mjesto te joj se gubi svaki trag - kažu iz policije.

Ivana Ivanušec Koren visoka je oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kestenjaste ravne kose, smeđih očiju. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave traper hlače. Na nogama je imala obuvene crne tenisice „starke“, a sa sobom je nosila sivi kožni ruksak.

- Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska nestale osobe. Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba - napomenuli su iz PU varaždinske.

 Nestala_osoba_-_Ivana_Ivanusec_Koren.jpg