Nesreće u Varaždinu, Možđencu i Horvatskom - ozlijeđene tri osobe Foto: ilustracija

Nesreće u Varaždinu, Možđencu i Horvatskom - ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 29.6.2022. u 13:50h | Objavljeno u Crna kronika

Iz PU varaždinske izvijestili su o jučerašnjim prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 28. lipnja oko 7.55 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Trnovca u smjeru Varaždina upravljao 57-godišnjak. Zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim djelom vozila je udario u zadnji dio osobnog vozila u zaustavljenoj koloni vozila, a kojim je upravljao 60-godišnjak. Uslijed udara 60-godišnji vozač je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 28. lipnja oko 17.20 sati u Možđencu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Novog Marofa u smjeru Varaždinskih Toplica upravljala žena starosti 56 godina. Dolaskom do raskrižja započela je skretati u lijevo i oduzela je prednost prolaska motociklu kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak. Motociklist je pao na kolnik i zadobio ozljede, a medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 28. lipnja oko 22.10 sati u Horvatskom, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Lipovnika u smjeru Jerovca upravljao muškarac starosti 33 godine iz Klenovnika. Upravljao je neregistriranim i neosiguranim osobnim vozilom marke Audi A6, te pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.17 g/kg. Vozilom je počeo pretjecati vozilo ispred sebe preko pune središnje linije i prednjim djelom vozila je udario u prednji dio vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak, nakon čega se vozilom vratio u svoju prometnu traku i udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 46-godišnjak.

Uslijed udara je došlo do zanošenja tog vozila, koje je izletjelo u cestovni jarak, dok je Audi udario u metalnu ogradu. Ozljede je zadobio 46-godišnji muškarac, te je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć. Zbog očevida prometne nesreće od 22.20 do 00.00 sati navedeni dio županijske ceste je bio zatvoren za sav promet, te se odvijao obilaznim pravcima.

Označeno u