Nesreće u Varaždinu i Možđencu, ozlijeđene dvije osobe Foto: ilustracija

Nesreće u Varaždinu i Možđencu, ozlijeđene dvije osobe

Varaždinske vijesti | 5.10.2022. u 10:02h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 4. listopada oko 5.20 sati na prilaznoj cesti autoceste A-4 kod u Možđencu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Automobilom je iz smjera Varaždinskih Toplica u smjeru Novog Marofa upravljala 41-godišnjakinja. Brzinu vozila nije prilagodila uvjetima na cesti, te je došlo do zanošenja vozila i slijetanja vozila van kolnika, gdje je udarila u šljunčani nasip, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. Ozljede je zadobila vozačica, te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će joj se okvalificirati naknadno - izvijestili su iz PU varaždinske.

Također jučer, 4. listopada oko 13.40 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Automobilom je Ulicom Otokara Keršovanija u smjeru Anine ulice upravljala 32-godišnja žena. Brzinu vozila nije prilagodila stanju i uvjetima na cesti, te je dolaskom do raskrižaja s Aninom ulicom prednjim djelom vozila udarila u zaustavljeno vozilo ispred, a kojim je upravljao 65-godišnjak. Ozljede je zadobila putnica u vozilu starosti 61 godinu. Medicinska pomoć pružena joj je u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede će joj se okvalificirati naknadno - priopćili su iz policije.

Označeno u