Nesreće u Var. Toplicama i Apatiji, ozlijeđeni 37-godišnjak i 50-godišnjakinja Foto: VV arhiva / ilustracija

Nesreće u Var. Toplicama i Apatiji, ozlijeđeni 37-godišnjak i 50-godišnjakinja

Varaždinske vijesti | 27.8.2020. u 15:41h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o jučerašnjim prometnim nesrećama, u kojima su ozlijeđene dvije osobe.

Jučer, 26. kolovoza oko 18 sati u Varaždinskoj ulici u Varaždinskim Toplicama u prometnoj je nesreći ozlijeđen 37-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina. Prilikom ulaska u zavoj, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika na travnatu površinu i prednjim dijelom vozila udario u drveće. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 26. kolovoza u Apatiji, ozlijeđena je jedna osoba. Žena starosti 55 godina upravljala je osobnim vozilom u smjeru Slokovca. Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, prednjim je desnim bočnim dijelom vozila udarila u 50-godišnju pješakinju koja se kretala po rubu kolnika u istom smjeru. Pješakinja je pritom ozlijeđena te je sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Koprivnica. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.