Neoprezna vožnja 7-godišnjaka na biciklu bez zaštitne opreme završila s ozljedama

| 14.6.2021. u 11:05h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 11. lipnja oko 8 sati u Kučanskoj ulici u Kučan Marofu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Kučan Marofa upravljala 21-godišnjakinja. Ulaskom u raskrižje Kučanske ulice s Varaždinskom ulicom skretala je u lijevo kojom prilikom nije propustila vozilo s prednošću prolaska kojim je upravljao 31-godišnjak. U prometnoj nesreći vozačica je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 12. lipnja oko 17.40 sati u Rinkovcu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Dječak starosti 7 godina upravljao je dječjim biciklom bez zaštitne kacige iz smjera Viletinca u smjeru Rinkovca. U nizbrdici izgubio je kontrolu nad biciklom i sišao van kolnika u desno gdje je biciklom udario u stražnji desni dio propisno parkiranog vozila. Uslijed udara dječak je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 13. lipnja oko 19.55 sati u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Teretnim vozilom je iz smjera ulice Miroslava Krleže u smjeru Jalkovca upravljao 31-godišnjak. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.13 g/kg. Upravljao je u raskrižju Jalkovečke ulice s odvojkom ulice prema autopraonici. Vozilom je skrenuo u lijevo kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobno vozilu kojim je Jalovečkom ulicom upravljao 49-godišnjak. U prometnoj nesreći 49-godišnjak je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.