Nanizale se provale u Šćepanju, Hrašćici i Strmcu Podravskom Foto: Ilustracija

Nanizale se provale u Šćepanju, Hrašćici i Strmcu Podravskom

J.Š./Varaždinske vijesti | 24.6.2020. u 07:45h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je prijavu 35-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 14. do 20. lipnja u Šćepanju provalio u vikendicu. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu odgovorne osobe jednog nogometnog kluba, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 19. do 20. lipnja provalio u sportski objekt nogometnog kluba u Hrašćici iz koje je otuđio kolica za označavanje igrališta. Također je provalio i u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 56-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 21. lipnja u Strmcu Podravskom provalio u kuću. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin dovršila je kriminalističko istraživanje nad mladićima starosti 21, 18, 15 i 14 godina. Sumnja se da su 17. lipnja u Vrtnoj ulici u Gornjem Vratnu provalili u krug ograđenog objekta jednog obrta iz kojeg su otuđili uređaj za očitanje aktivnosti stoke. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.