Nakon izazivanja prometne nesreće vozač odpješačio s mjesta nesreće

Varaždinske vijesti | 25.11.2019. u 15:22h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 22. studenog oko 6.20 sati u Ivancu, van naselja na državnoj cesti D-35, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 27 godina upravljao je neregistriranim i neosiguranim osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.55 g/kg. Upravljao je iz smjera Ivanca u smjeru Lepoglave. Prilikom izlaska iz zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio van kolnika. Ozljede je zadobio vozač, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 23. studenog oko 14.10 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen biciklist. Muškarac starosti 57 godina upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.36 g/kg. Upravljao je u smjeru Hrašćice. Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti izgubio je nadzor nad upravljačem bicikla i pao je na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 23. studenog oko 18.35 sati u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe. Za sada nepoznati vozač je upravljao osobnim vozilom Jalkovečkom ulicom iz smjera ulice Miroslava Krleže u smjeru Jalkovca. Dolaskom u blizinu raskrižja započeo je radnju pretjecanja protivno oznakama na kolniku, a da se prethodno nije uvjerio da to može izvršiti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, te je došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog vozila u prednju lijevu bočnu stranu osobnog vozila kojim je ispred u istom smjeru upravljala 57-godišnjakinja, a koja je skretala na raskrižju u ulicu Zinke Kunc. Nakon izazivanja prometne nesreće vozač osobnog vozila napustio je pješke mjesto događaja a da nije sačekao ovlaštene osobe policije koja bi obavila očevid. Ozljede u prometnoj nesreći zadobila je vozačica i 24-godišnja suputnica, a medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.