Na meti lopova ugostiteljski objekt, kuća i svlačionica nogometnog kluba

vv | 20.5.2024. u 17:15h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći, 18. svibnja, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 11. do 18. svibnja, u mjestu Županec, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 18. ožujka, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj u svlačionici jednog nogometnog kluba, iz ruksaka otuđio dva mobitela u vlasništvu 37-godišnjakinje i 45-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 17-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojničke krađe. Oni su, kako se sumnja 17. travnja, u Marčanu, iz trgovine otuđili razne prehrambene proizvode. Protiv istih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.