Na meti lopova opet vikendice, a u autobusu opljačkan i 64-godišnji vozač Foto: ilustracija

Na meti lopova opet vikendice, a u autobusu opljačkan i 64-godišnji vozač

I.D./Varaždinske vijesti | 31.5.2019. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprvaa varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Tako je u razdoblju od 26. do 30. svibnja u Makojišću Gornjem nepoznati počinitelj provalio u četiri vikend kuće na predjelu zvanom Sokolovec te dvije vikend kuće na predjelu zvanom Visočka Steza. Lopov je iz vikendica ukrao plinsku bocu, agregat, trimere, limenu i inox bačvu, razna alkoholna pića i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 30. svibnja od 17.30 do 19.39 sati u Otoku Virje, uz obalu Ormoškog jezera, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 61-godišnjaka te ukrao ribičke štapove. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici rade na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 30. svibnja, od 12 do 14.30 sati, nepoznati je počinitelj iz jednog od ureda u zgradi u Ulici Vladimira Nazora u Ivancu iz torbice u vlasništvu 56-godišnjakinje ukrao novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 30. svibnja, u autobusu koji je prometovao na relaciji Sveti Đurđ – Struga - Hrženica, nepoznati je počinitelj ukrao torbicu s novčanikom i osobnim stvarima 64-godišnjeg vozača autobusa. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Poljancu.

Označeno u