Mladić koji je policiji u nedjelju bježao Audijem, danas učinio isto, ali na motoru!

M.P./Varaždinske vijesti | 15.6.2017. u 21:09h | Objavljeno u Crna kronika

Nevjerojatno, ali istinito. Dvadesetjednogodišnjak koji je gotovo čitavu noć u nedjelju Audijem TT bježao policijskom presretaču, danas poslijepodne učinio je isto to. Doduše, na motoru.

Premda nam u varaždinskoj policiji nisu željeli potvrditi da je riječ o istome mladiću, istaknuli su da se danas iza 15 sati na križanju Optujske ulice i JZ obilaznice grada Varaždina dogodila prometna nesreća u kojoj je motociklist lakše ozlijeđen.

- Mladić je uhićen, nalazi se u policiji na krim-obradi, i zbog toga ne možemo davati više informacija - kratko su nam kazali u OKC-u PU varaždinske.

Prema neslužbenim informacijama, mladića je policija ganjala po čitavoj JZ obilaznici. Riječ je o, također neslužbeno doznajemo, Krunoslavu F. iz Donjeg Ladanja.

- Radio je u Njemačkoj, nedavno si je kupio i Audi TT i motor, a ovo danas dogodilo se jer mu je nakon potjere u nedjelju oduzeta samo dozvola za auto, ne i za motor. Trebali su mu oduzeti i jedno i drugo, ne bi se ovo danas dogodilo - poručuje naš čitatelj.

Označeno u