Mladić četiri puta opljačkao istu benzinsku u Varaždinu, a pokušao i peti put

M.P./Varaždinske vijesti | 19.12.2017. u 10:09h | Objavljeno u Crna kronika

Mladić star 19 godina čak četiri puta provalio je u istu benzinsku postaju u Gospodarskoj ulici u Varaždinu!

Naime, iz policije su danas izvijestili kako su proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela razbojništva i jedno kazneno djelo razbojništva u pokušaju.

- Sumnja se da je 17. prosinca oko 23.30 sati na prostoru benzinske pumpe u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došao do benzinske pumpe odjeven i pripremljen s vatrenim oružjem i maskiran za izvršenje kaznenog djela u čemu su ga spriječili policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je na istoj benzinskoj pumpi uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništva 5. studenog 2016. godine te 14. rujna, 22. listopada i 26. studenog ove godine - naveli su iz policije.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije i dom kojim se koristi te su prilikom pretrage pronađene i oduzete dvije prerađene puške.

Materijalna šteta pričinjena ovim razbojništvima procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU uz kaznene prijave.

Označeno u