Mladić (20) pijan autom sletio s ceste i zabio se u crkvu u V. Bukovcu

| 16.10.2017. u 11:30h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 11 prometnih nesreća od čega su tri bile s ozlijeđenim osobama, a osam s materijalnom štetom.

U petak oko 6 sati na državnoj cesti D3 u Brezničkom Humu, ozlijeđen je 35-godišnji pješak. Na njega je u trenutku kad je prelazio kolnik ceste preko obilježenog pješačkog prijelaza, naletio automobil kojim je upravljao 60-godišnjak. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

U nesreći u subotu oko 14 sati na državnoj cesti D35 u Salinovcu ozlijeđen je 59-godišnjak. Vozeći se mopedom pod utjecajem alkohola od 1.63 g/kg u smjeru Margečana, prilikom ulaska u lijevi zavoj, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, izgubio je nadzor i sletio u cestovni jarak. Pritom je pao preko upravljača na betonsko parkiralište. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Dvadesetogodišnji mladić ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 5 sati u Velikom Bukovcu. Vozeći se autom iz smjera Malog Bukovca s 2,07 promila alkohola u krvi, dolaskom do raskrižja s Dravskom ulicom zbog neprilagođene brzine sletio je van kolnika. Pritom je nastavio kretanje vozilom po nogostupu, pri čemu je prednjom stranom vozila udario u uzdignuti rubnik, a potom i u župnu crkvu. Ozlijeđenom je mladiću medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Koprivnica, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Označeno u